REKISTERISELOSTE JA TIETOSUOJA

Pure Garden eväste-, tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tämän tietosuoja- ja rekisteriselosteen tarkoitus on toteuttaa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukainen informointi sekä antaa rekisteröidylle tiedot hänen tietojensa käsittelystä tiiviissä ja läpinäkyvässä muodossa.

Rekisterinpitäjä
Pure Garden Oy (y-tunnus: 123456-7)
Möljäntie 29
63510 LEHTIMÄKI KK

puregardenoy@gmail.com

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Vuokko Yli-Kesäniemi
+358 40 5289280
puregardenoy@gmail.com

 

Rekisterin nimi
Pure Garden -verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käsitellään verkkokaupan asiakkaidemme asiakassuhteiden ylläpitämiseen ja hoitoon, kuten asiakassuhteen edellyttämiin yhteydenottoihin ja suoramarkkinointiin sekä paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen. Asiakkaalla on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Rekisterin tietosisältö
Asiakasrekisteriin voidaan kerätä seuraavia henkilötietoja:

Etu- ja sukunimi
Osoite
Puhelinnumero ja sähköpostiosoite
Asiakasnumero
Kieli

Lisäksi rekisteriin kerätään tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista sekä tietoja asiakkaan ostotapahtumista, toimituksista ja alennuksista sekä mahdolliset käyttäjätunnukset ja salasanat.

Säännönmukaiset tietolähteet
Saamme ensisijaisesti henkilötietoja asiakkaalta itseltään verkkokaupan tilausten ja tilausten palautusten yhteydessä. Lisäksi saamme asiakkaan tietoja erilaisten lomakkeiden, kilpailujen ja arvontojen kautta tai muulla vastaavalla tavalla.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset


Asiakkaan henkilötietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteiden hoitamiseen eikä niitä luovuteta edelleen ulkopuoliselle taholle. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyvien toimien, kuten verkkokauppa-alustan hallinnoinnin, yhteydessä, tilausten toimittamiseksi, maksamattomien laskujen perimiseksi sekä viranomaistoimien niin edellyttäessä. Informoimme asiakkaitamme tietopyynnöistä, jos se on lain puitteissa sallittua.

Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteriä säilytetään vain sähköisessä muodossa ja satunnaiset paperitulosteet tuhotaan välittömästi ja asianmukaisesti. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu ja joita sitoo vaitiolovelvollisuus.

Henkilötietojen säilytys ja poistaminen
Asiakasrekisterin tietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Tilaus-, laskutus- ja maksutietoja säilytetään kuitenkin muun kirjanpitoaineiston tapaan. Tarpeettomiksi käyneet tiedot hävitetään.

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Jokaisella rekisteriin rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut henkilötietonsa. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ja poistamista. Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa omien henkilötietojen käsittelemiseen tai vaatia käsittelyn rajoittamista. Rekisteröidyllä on oikeus saada pyynnöstä omat rekisteriin tallennetut henkilötietonsa sellaisessa muodossa, että ne ovat siirrettävissä toiseen tietojärjestelmään. Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää omien henkilötietojensa käyttö markkinointitarkoitukseen. Rekisteröidyllä on oikeus valittaa Pure Gardenista tietosuojavaltuutetulle.

Huomaathan kuitenkin, että joissain tapauksissa kaikkea tietoa ei voida poistaa ja lainsäädäntö voi vaatia säilyttämään osan asiakkaaseen liittyvästä tiedosta.

Pyynnöt ja muutokset omiin henkilötietoihin liittyen voi esittää sähköpostitse rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle.

Evästeet
purearcticgarden.fi verkkokaupassa käytetään evästeitä (cookies) turvallisen ja tehokkaan vierailun takaamiseksi sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

Eväste on tekstitiedosto, joka verkkosivulla käydessä tallentuu käyttäjän tietokoneelle. Se sisältää tietoja, joita käytetään muun muassa helpottamaan verkkosivuston käyttöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjän tietokonetta tai tiedostoja.

Evästeet voidaan poistaa käytöstä käyttäjän oman selaimen asetuksista. Tämä kuitenkin voi vaikuttaa verkkokauppamme toimivuuteen.

Tämä seloste on laadittu 10.8.2021. Tämä seloste on päivitetty viimeksi 10.8.2021.

Aiemman version voi saada pyynnöstä rekisterinpitäjältä.